Door te klikken op "Alle Cookies Accepteren", stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de website te verbeteren, het gebruik van de website te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
Nieuws
Gratis - 9 september 2023

Museumnacht Groningen: Vaar mee en laat je betoveren door Beppe Baukje!

John Doe
August 18, 2023
5-minute read
Travel
Adventure

Een nachtelijk avontuur wacht op jullie, avonturiers van cultuur! Stel je voor: de A en de Zuiderhaven baden in het mysterieuze schijnsel van de maan. Een nacht waarin Groningen zijn culturele schatten onthult, terwijl de stad bruist van activiteit. En in het hart van dit alles wacht Beppe Baukje, een historisch schip dat jullie meeneemt op een betoverende reis tijdens Museumnacht Groningen.

Ontdek de magie van Museumnacht Groningen

De nacht valt en Groningen transformeert in een magisch podium. Tijdens Museumnacht Groningen ontwaakt de stad met kunst, muziek, workshops en meer. De levendige energie is aanstekelijk terwijl de stad tot leven komt met creativiteit en cultuur. En wat is een betere manier om deze betovering te ervaren dan vanaf het kalme water van de A en de Zuiderhaven?

Het intrigerende Beppe Baukje

Maak kennis met Beppe Baukje, een trotse vertegenwoordiger van het Groningse erfgoed. Als een ervaren schipper in Groningen, kan ik met trots zeggen dat er iets bijzonders is aan het varen op een traditionele Groninger platte bol zoals Beppe Baukje.

Beleef Museumnacht Groningen aan boord van Beppe Baukje

Je hebt de betovering van Museumnacht Groningen op het land gevoeld, maar heb je het al vanaf het water ervaren? Aan boord van Beppe Baukje wordt Museumnacht Groningen een unieke belevenis. Terwijl de stad vibreert met culturele activiteit, neem je een pauze aan boord. Het kabbelende water omhelst je terwijl je omgeven wordt door de rijke cultuur van de stad.

Betoverende hoogtepunten van de reis tijdens Museumnacht Groningen

Stel je voor: terwijl je ontspant aan boord van Beppe Baukje, glijden jullie door Zuiderhaven en een stukje Verbindingskanaal tot het Museum. Mijn persoonlijke favoriet? Het moment dat het Groninger Museum zich weerspiegelt in het rustige water terwijl de nacht hem in een sprookjesachtige gloed hult. Deze stad, normaal zo bekend, onthult een nieuwe kant die je alleen vanaf het water kunt zien.

Hoe wordt dit avontuur werkelijkheid tijdens Museumnacht Groningen?

Laten we de praktische kant niet vergeten. Het is eenvoudig om je plek aan boord van Beppe Baukje te reserveren voor Museumnacht Groningen. Pak een warme trui, want ook al is het zomer, de nachten kunnen koel zijn op het water. Vergeet niet om je nieuwsgierigheid mee te nemen en je geest te openen voor wat ongetwijfeld een onvergetelijke avond zal worden.

Dus, mede-cultuurliefhebbers, het decor staat klaar en Beppe Baukje wacht op jullie. Het is tijd om de charme van Museumnacht Groningen te omarmen, terwijl je dobbert op het kalme water van de A en de Zuiderhaven. Aarzel niet om deze kans te grijpen, want wie weet welke magische verhalen deze nacht zal brengen. Kom aan boord, geniet en maak kennis met een uniek avontuur dat alleen Beppe Baukje kan bieden.

Deel dit artikel
Travel
Adventure
Inspiration
Tips
Beppe Baukje
Travel Writer, Adventure Co.
Ben je er klaar voor

Neem contact met ons op!

Graag het formulier invullen. Wij nemen binnen 24u contact met je op.

Thank you! Your request has been received!
Oeps! Iets is niet helemaal goed gegaan. Graag nog een keer proberen.