Door te klikken op "Alle Cookies Accepteren", stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de website te verbeteren, het gebruik van de website te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Onvergetelijke rondvaart arrangement ervaringen

Welkom aan boord van de Beppe Baukje! Wij bieden buitengewone op maat gemaakte rondvaart arrangementen aan die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Onvergetelijk

Ontwerp jouw perfecte ervaring

Bij het plannen van jouw rondvaart arrangement houden we rekening met elk detail. Van begin tot eind nemen we de tijd om jouw voorkeuren te begrijpen. Hier zijn enkele van de onderdelen die we aanpassen om jouw ervaring ongeëvenaard te maken:

Opstapplaatsen

Kies de ideale locatie om aan boord te gaan. Of het nu in het bruisende hart van Groningen is of een pittoreske plek buiten de stad, we passen ons aan jouw behoeften aan.

Routes

Ontdek de prachtige waterwegen van Groningen en omgeving op jouw eigen manier. We creëren routes die bij jouw rondvaart arrangement en tijdschema passen.

Eten & drinken

Geniet van een verfrissend drankje aan de bar terwijl je ontspant en geniet van het uitzicht. Of maak je rondvaart compleet met heerlijke hapjes, een uitgebreide lunch of een gezellige borrel. Onze rondvaart arrangementen variëren van koffie- en borrelopties tot smakelijke lunches.

Duur

De minimale duur van een rondvaart met Beppe Baukje is 2 uur. Huur de Beppe voor een paar uur, een halve dag of zelfs een hele dag. De keuze is aan jou en we staan klaar om jouw avontuur op maat te maken met diverse rondvaart arrangementen.

In 4 stappen

Jouw unieke Beppe Baukje ervaring creëren met rondvaart arrangementen

Raak betoverd door geschiedenis en de unieke ervaring: Je reis begint met het ontdekken van de rijke geschiedenis en unieke charme van de Beppe Baukje. Laat je inspireren door het verleden en de mogelijkheden van deze historische 'platte bol'.

Stap één: Jouw idee indienen

Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk de perfecte rondvaart die je wilt beleven. Vul ons eenvoudige aanvraagformulier in en vertel ons over je wensen, de gelegenheid en eventuele speciale verzoeken.

Stap twee: Onze expertise in actie

Zodra we jouw aanvraag ontvangen, gaan onze experts aan de slag. We bekijken elk detail zorgvuldig en passen onze ervaring toe om jouw wensen werkelijkheid te maken. Van de route en duur tot aan boordvoorzieningen en catering, we stellen alles af op jouw voorkeuren.

Stap drie: Contact en afstemming

We nemen contact met je op om de details door te nemen en ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld voor je rondvaart arrangement. Jouw input is van onschatbare waarde en samen zorgen we ervoor dat jouw ervaring perfect aansluit bij je verwachtingen.

Laatste Stap: Genieten!

Zodra alle details zijn ingevuld en alles is afgesproken, is het tijd om te ontspannen en te genieten van jouw op maat gemaakte Beppe Baukje ervaring, dankzij het ideale rondvaart arrangement. Stap aan boord, laat je verwachtingen overtreffen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Zodra alle details zijn geperfectioneerd en alles is afgesproken, is het tijd om te ontspannen en te genieten van jouw op maat gemaakte Beppe Baukje ervaring, dankzij het ideale rondvaart arrangement. Stap aan boord, laat je verwachtingen overtreffen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Wat kost het (max 12 personen)

Prijzen die passen bij jouw voorkeur

Bij Beppe Baukje geloven we in flexibiliteit en transparantie als het gaat om onze tarieven. Je verdient een zorgeloze ervaring van begin tot eind. Daarom hebben we onze tariefstructuur eenvoudig en eerlijk gehouden, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

De eerste stappen

Voor de eerste twee uur van jouw ontspannen vaartocht met de Beppe vragen we een bescheiden €225,00. Dit omvat de essentiële ingrediënten voor een onvergetelijke tijd op het water.

Extra genieten

We begrijpen dat jouw tijd aan boord speciaal moet zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw ervaringnog beter te maken. Wil je meer tijd om echt te ontspannen en genieten van het moment? Elk extra uur na de eerste twee kost €75,00.

De perfecte aanvulling

En wat dacht je van een gezellige borrel tijdens de vaart? Kies uit onze koffietafel of borrel-arrangementen, beginnend vanaf slechts €9,50 per persoon. Op deze manier maak je de sfeer nog specialer en geniet je van een heerlijk samenzijn met vrienden, familie of collega's.

Jouw unieke rondvaart

We begrijpen dat elk moment bijzonder is. Daarom staan we klaar om jouw droomrondvaart werkelijkheid te maken. Onze contactpagina staat klaar om jouw gegevens te ontvangen, zodat we snel met je kunnen schakelen. Bij Beppe Baukje draait alles om jouw plezier en jouw unieke beleving op het water. Laten we samen jouw perfecte dag creëren!

rondvaart arrangement
Mogelijkheden

Van korte trips tot volledige dagtochten

Houd er rekening mee dat we met max 12 personen kunnen varen, onze vaarsnelheid vergelijkbaar is met een stevig wandeltempo (maximaal 6 kilometer per uur), en dat de reistijd kan variëren afhankelijk van de bediening van bruggen en sluizen.

Onafhankelijk van welke tocht je kiest, bij elk rondvaart staat jouw comfort en plezier voorop.

Laten we een kijkje nemen naar de mogelijkheden:

Korte rondvaart

Het Stedelijk Avontuur
Vaarroute: Zuiderhaven > Hoge der A > Noorderhaven > Reitdiep > Zuiderhaven > Oosterhaven naar de Tasmsntoren > Eemskanaal

De kortste optie voor een tocht (ongeveer 2 uur) is vanaf de Zuiderhaven. Via de Hoge der A, door de Plantsoenbrug, langs de Noorderhaven. Dan een stukje Reitdiep, langs de watertoren en we keren in het Balkgat. We komen dan opnieuw langs het opstappunt en varen dan via de Zuiderhaven en Oosterhaven richting de Tasmsntoren. We keren dan op het Eemskanaal en gaan langs dezelfde route terug naar het opstappunt.

Langere rondvaart

Het Grote Rondje Stad
Station > Zuiderhaven > Hoge der A > Noorderhaven > Reitdiep > Dorkwerd > Van Starkenborghkanaal > Oostersluis > Oosterhaven > Groninger Museum

Een langere route is het Grote Rondje Stad. Je stapt op bij het station. We varen dan via de Zuiderhaven, Hoge der A langs de Noorderhaven over het Reitdiep de stad uit. We nemen dan het kleine sluisje bij Dorkwerd en draaien stuurboord uit het Van Starkenborghkanaal op richting de grote Oostersluis. Daarna varen we de stad weer in langs de Oosterhaven en Het Groninger Museum.

Hele middag rondvaart

Richting het Zuidlaardermeer
Vaarroute: Oostersluis > Winschoterdiep > Drentsche Diepje > Westerbroekstermade > Zuidlaardermeer

Heb je een hele middag de tijd? Dan varen we naar het Zuidlaardermeer. Je stapt op bij bijvoorbeeld de Oostersluis. Vanaf daar varen we over het Winschoterdiep en aansluitend over het Drentsche Diepje langs het natuurgebied Westerbroekstermade het Zuidlaardermeer op. Voor de dapperen is daar kans om een verfrissende duik te nemen voor we via dezelfde route terugvaren.

Dagtocht rondvaart

Heen en weer naar Garnwerd
Vaarroute: Groningen > Reitdiep > Dorkwerdersluis > Oostum > Wetsingersluis > Garnwerd > Oostersluis

Ook een flink dagdeel is heen en weer naar Garnwerd. Je stapt weer op in de stad en we gaan dan over het Reitdiep door de Dorkwerdersluis. We varen dan rechtdoor verder over het Reitdiep, langs Oostum en de Wetsingersluis. In Garnwerd kan je het oude dorp verkennen. De terugweg is via het Reitdiep en dan via de Oostersluis terug naar je opstappunt. 

Waarom kiezen voor Beppe Baukje

Ontdek de voordelen van onze rondvaart arrangementen

Bij Beppe Baukje geloven we in het bieden van unieke, op maat gemaakte rondvaart arrangementen die je een onvergetelijke ervaring op het water bezorgen. Onze rondvaarten onderscheiden zich op tal van manieren, waardoor je voordelen geniet wanneer je voor ons kiest:

Persoonlijke benadering

Wij nemen de tijd om je voorkeuren en wensen grondig te begrijpen, waardoor elk rondvaart arrangement volledig is aangepast aan jouw unieke eisen. Zo zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt.

Deskundigheid

Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles perfect verloopt en dat je uitsluitend geniet van de beste routes die Groningen te bieden heeft. Onze bemanning kent de wateren als geen ander en staat garant voor een soepele en onvergetelijke rondvaart.

Flexibiliteit

Bepaal samen met ons waar je opstapt, waar je heen vaart, hoe lang je wilt varen en wat je onderweg wilt beleven.

Hoogwaardige catering

Ons aanbod aan diverse cateringopties draagt bij tot een onvergelijkbare rondvaart ervaring. Geniet van smakelijke hapjes, uitgebreide lunches of gezellige borrels op maat van jouw rondvaart arrangement.

Betoverende omgeving

Ontdek de prachtige waterwegen van Groningen en haar omliggende gebieden. We bieden op maat gemaakte routes aan die je meenemen naar de mooiste en meest pittoreske locaties, voor een onvergetelijk avontuur.

Onze toewijding

Onze toewijding aan maatwerk garandeert dat elk aspect van je rondvaart arrangement naadloos aansluit bij wat jij voor ogen hebt.

-Bij Beppe Baukje geloven we in de kracht van individualiteit, en dit vertaalt zich in onze op maat gemaakte rondvaart arrangementen.

-Of je nu een intieme groep vrienden, een bedrijfsuitje of een speciale gelegenheid hebt, wij zijn er om een onvergetelijke ervaring te creëren… die precies past bij jouw unieke ideeën en verlangens met betrekking tot rondvaart arrangementen.

Ben je er klaar voor

Neem contact met ons op!

Graag het formulier invullen. Wij nemen binnen 24u contact met je op.

Thank you! Your request has been received!
Oeps! Iets is niet helemaal goed gegaan. Graag nog een keer proberen.